dijous, 31 de març del 2011

Junta ordinària Apama Carrasquer

Vos convidem a la pròxima junta de l'apama Carrasquer.

Dia 5 d'Abril de 2011 a les 19:00h. a l'aula 11 de l'escola.

Per l'ensenyament en valencià i l'escola pública

dissabte, 19 de març del 2011

dissabte, 5 de març del 2011

Recull de premsa: Març 2011


El mèrit del nou Carrasquer
 Març 2011, L'expressió. Periòdic independent de participació ciutadana



Cientos de niños piden mejoras en los colegios Carrasquer y Severí en los carnavales
05-03-2011 Levante- emv



El carnaval más reivindicativo del colegio Carrasquer
05-03-2011 lasprovincias.es

COMUNICAT APAMA

Per segon any consecutiu, l’escola Carrasquer de Sueca ha tornat a aprofitar la festa del Carnestoltes per a demanar les obres per al col•legi. Cada cicle escolar ha estat treballant un projecte educatiu i hui han lluït disfresses relacionades amb cada projecte.

Els de 1r cicle de primària, que han treballat sobre Àfrica, anaven disfressats de massais i portaven pancartes com: “Els massais amb Carrasquer: massai goteres, massai barracons... massai temps esperant!”.

I així, des dels d’Infantil fins als de 6é de primària, portaven pancartes al•lusives a les obres però al mateix temps relacionades amb els projectes treballats i amb les disfresses que duien, com per exemple: “Comenceu les obres ja o acabarem ofegats!”, “Ja n’hi ha prou de fer l’indi. Obres ja!”, “Obres ja o ens agafarà el bou!”, etc.

La cercavila - manifestació ha començat a les 16:00, des de la mateixa escola i ha recorregut el passeig de l’estació, carrer Sequial, plaça de l’Ajuntament, carrer la Punta i altra vegada al passeig de l’estació, on han tornat a entrar a l’escola per a cremar el ninot representatiu de la reina Carnestoltes.

Els xiquets i xiquetes han repartit pels pares i mares (que també s’han sumat a la manifestació) banderins confeccionats per ells mateixos, amb el lema “Obres ja!”.

Per altra banda, en el Ple de l’Ajuntament de Sueca del pasat  dijous, uns representants de l’APAMA de Carrasquer van fer una série de preguntes per a interessar-se sobre les mesures que està fent l’Ajuntament per fer front al deteriorament de l’escola del qual no vol saber res la Conselleria (partides pressupostàries, informe tècnic, queixes a Conselleria, etc) i demanaren un recolzament de tots els partits polítics.

Representants de l’equip de govern local feren saber als membres de l’APAMA que hi ha prevista una partida de 100.000 euros per a enguany (encara cal aprovar els pressupostos) per a anar reparant l’edifici vell, ja que Conselleria, quan faça (si el fa) l’edifici nou, no té previst reformar res de l’edifici antic. I que l’informe tècnic sobre l’estat de Carrasquer que està elaborant l’Ajuntament ja està quasi enllestit i, només el tinga l’enviarà a la Conselleria. Recordem que l’APAMA ja en va enviar un fa uns mesos. També demanaren a l’Ajuntament que lleven el més prompte possible les cistelles de bàsquet, ja que estan molt deteriorades i fa por que caiguen.

I l'escola... per a quan?