dimarts, 23 de febrer del 2010

JORGE ALARTE COMPROVA EL LAMENTABLE ESTAT DE L’ESCOLA

El secretari del PSPV-PSOE, Jorge Alarte, es desplaçà el dimarts 23 de febrer a Sueca, on va visitar les escoles Carrasquer a fi de poder valorar de primera mà les deficiències que pateix este centre.




Cap a les 5 de la vesprada va arribar junt amb els representants del partit local a l’escola, on va ser rebut pel director del centre, Josep Matoses i la presidenta de l'apama, Gemma Ruano, que l’acompanyà per les diferents dependències de l’escola perquè comprovara que les reivindicacions que estan portant a terme els pares i mares de l’escola estan sobradament justificades.



Tot seguit, l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes (APAMA) de Carrasquer, li mostraren un panell on s’havien exposat les darreres notícies de premsa sobre les mesures de pressió que l’associació ha estat realitzant per tal que la Conselleria d’Educació inicie ja el procés de licitació de les obres. També aprofitaren l’ocasió per a lliurar-li un escrit amb la intenció que la diputada Ana Noguera formule una pregunta a les Corts. En el document, després d’una relació detallada de totes les deficiències del centre i dels darrers actes reivindicatius de l’APAMA, es plantegen les següents preguntes: “Per a quan la licitació de les obres? Cal esperar que algun alumne/a patisca un accident? Per què CIEGSA es nega a donar cap data de licitació de les obres?”.



Jorge Alarte va fer saber a l’APAMA que el síndic del grup socialista, Ángel Luna, s’encarregaria de conferir caràcter urgent a la tramitació de la pregunta i que, una volta contestada pel conseller, l’APAMA de Carrasquer en rebria una còpia.



Per una altra banda, Mª José Vargas, responsable d'iniciar el procés de licitació de les obres, ha concedit una entrevista a l’APAMA per al proper 12 de març. Els pares i mares han mostrat la seua satisfacció per este fet, ja que estaven intentant aconseguir esta entrevista des de feia mesos i ha calgut organitzar una manifestació a València, a les portes de la Conselleria d’Educació, per a obtindre l’esperada cita.

I l'escola... per a quan?