dissabte, 27 de març del 2010

LA DIRECTORA GENERAL DE RÈGIM ECONÒMIC ES COMPROMET A LICITAR LES OBRES DE CARRASQUER ABANS DE L’ESTIU PERÒ ELS PARES S’HO MIREN AMB ESCEPTICISME

Ahir es reuniren a la Conselleria d’Educació amb Mª José Vargas (directora territorial de Règim Econòmic i Personal) el director de l’escola Carrasquer de Sueca, Josep Matoses i el vicepresident de l’APAMA, Abdó Garcia, entre altres.


Vargas ha manifestat que les obres a Carrasquer són de màxima prioritat. Tant és així, que s’ha compromés a fer la licitació abans que acabe el present curs escolar. No obstant això, ha considerat necessari que l’Ajuntament de Sueca li lliure un document que mai ha existit: el de la inscripció del terreny en el Registre de la Propietat.

Quan Emili Carrasquer cedí els terrenys a l’Ajuntament, fa prop de 80 anys, per algun motiu no es van registrar. L’APAMA creu que és un tràmit innecessari ja que en altres ocasions s’han efectuat obres a la mateixa escola sense tindre aquest document. Per això estan convençuts que el que pretén la Conselleria és allargar els terminis de licitació.

Per a complir aquest últim tràmit burocràtic hi ha dues possibles solucions:

a) Aconseguir un document equivalent. Açò serà possible si es posen d’acord els tècnics corresponents de l’Ajuntament de Sueca i de la Conselleria d’Educació. No obstant això, des de l’Ajuntament de Sueca han telefonat 6 o 7 voltes sense aconseguir que atenguen la trucada.

b) Aconseguir el document del Registre de la Propietat. Des de fa dues setmanes, el Registre de la Propietat de Sueca està tramitant-ho. Ara bé: el termini per a aconseguir el document pot allargar-se durant mesos.

L’APAMA s’ha entrevistat amb l’alcalde de Sueca, Joan Baldoví per tal que done la màxima prioritat a l’obtenció de qualsevol d’aquests documents.

Des del moment en què l’esmentat document es lliure a la Conselleria d’Educació, no es permetrà cap altra demora en el termini per a la licitació i es rependran les mobilitzacions, sense descartar una vaga.

I l'escola... per a quan?