dijous, 20 de maig del 2010

Conselleria no vol rebre als pares de Carrasquer, els quals han presentat queixa al Síndic de Greuges.

Cap responsble de la Conselleria d’Educació s’ha dignat a rebre els pares i mares d’alumnes de l’escola Carrasquer de Sueca que han anat a València per manifestar-se a les portes de la Conselleria.




L’APAMA pretenia aconseguir una entrevista amb l’objecte de saber quins són els motius pels quals s’ajornen els terminis per a la licitació de les obres de l’escola d’una manera reiterada i poder conéixer quins són els condicionants objectius que l’Administració ha fet prevaldre a l’hora de confeccionar la llista dels 21 col·legis que han sigut objecte de la licitació de les obres, dels quals, casualment, 20 estan ubicats en municipis que són regits pel Partit Popular, tal com l’APAMA de Carrasquer ha denunciat en el dia de hui al Síndic de Greuges.



L’alcalde de Sueca, Joan Baldoví, ha lamentat no poder anar amb els pares i mares a la Conselleria d’Educació per motius d’agenda, però ha confirmat la seua assistència per a la propera concentració del 31 de maig. No obstant això, este matí ha tornat a telefonar a la Conselleria d’Educació, però li han dit que M.ª José Vargas, directora general de Règim Econòmic i Personal (responsable de les licitacions) no hi estava disponible per estar reunida en aquell moment. No obstant això, una hora més tard, quan han arribat els pares a València, els han dit que la senyora Vargas no estava a la Conselleria. Els pares, desconfiats per esta informació contradictòria, s’han situat amb pancartes a les dues portes que donen accés a l’edifici per si la veien sortir, però sense cap èxit.



Els pares i mares que han pogut acudir a l’avinguda de Campanar, han romàs des d’abans de les 10:00 fins a les 13:00 a les portes d’Educació, on han desplegat pancartes i han repetit eslògans com: “Si no som del PP, no vos sembla bé!”. Després, han lliurat pel Registre d’Entrada un document on han sol·licitat, novament, una entrevista amb la senyora Vargas i un altre amb una exposició dels antecedents de fet i dels antecedents de dret que, en cas que un alumne patira un accident pel despreniment d’una cornisa, en farien recaure la responsabilitat sobre la Conselleria d’Educació.



La junta de l’APAMA vol mostrar l’agraïment als pares i mares que han pogut desplaçar-se a València, ja que és conscient de les dificultats que suposa fer-ho en horari laboral. També vol agrair el servei prestat de forma desinteressada per l’empresa de Sueca, Autocars Granero, ja que no ha volgut cobrar l’import pel desplaçament en autobús fins a València.



La presidenta de l’APAMA, Gemma Ruano ha fet saber que la propera concentració davant de la Conselleria d’Educació serà el dilluns 31 de maig, amb la participació no sols de pares i mares sinó també de l’alumnat, i on han estat convidats a participar tots els grups polítics de Sueca.

I l'escola... per a quan?