dimecres, 21 d’abril del 2010

El 95% de l'alumnat de Carrasquer ha secundat la vaga de hui‏

Ahir la junta de l’APAMA de Carrasquer convocà tots els pares i mares a una reunió per a informar de primera mà com anaven els tràmits perquè comencen les obres a l’escola i per a explicar l’última mesura de pressió a la Conselleria d’Educació.


En eixa reunió es donà a conéixer que la directora territorial de Règim Econòmic i Personal, M. José Vargas havia incomplit la seua paraula de signar l’ordre de licitació, dins dels set dies següents a la recepció en la Conselleria d’Educació del document que acreditava la inscripció del terreny de l’escola en el Registre de la Propietat (l’alcalde de Sueca el lliurà en mà el 7 d’abril a la Conselleria). Com que ja havien passat dues setmanes sense haver-se iniciat el procés de licitació, s’explicà la forma d’organitzar les tres vagues que s’havien preparat.


La primera vaga s’ha fet este matí i ha estat secundada pel 95% de l’alumnat. La presidenta de l’APAMA, Gemma Ruano, ha manifestat que ha sigut tot un èxit, ja que els alumnes havien d’estar a càrrec dels seus familiars fins que entraren a l’escola i molts d’ells tenien obligacions laborals.

La vaga estava prevista de 09:00 a 09:30, però des d’abans de les 09:00 ja hi havia molts xiquets i familiars a les portes de l’escola desplegant vora una vintena de pancartes al·lusives a la demora de les obres de l’escola. Allí s’han manifestat tots fins a l’hora acordada.


Els pares i mares faran una segona vaga de mitja hora el proper dilluns i tornaran a manifestar-se a les portes de l’escola. I el 29 d’abril, si encara no s’ha signat l’ordre de licitació, es farà una vaga durant tot el dia. Per a eixe dia la Junta de l’APAMA està organitzant una concentració davant la Conselleria d’Educació, on tornaran a manifestar-se no sols els pares i mares sinó també els mateixos alumnes, aprofitant que estan de vaga.

I l'escola... per a quan?