dijous, 29 d’abril del 2010

El 99% de l’alumnat ha secundat la tercera vaga.

GRÀCIES !

La junta de l’APAMA vol donar-vos les gràcies a tots els alumnes, pares, mares, iaios i iaies per la participació en tots els actes per a reivindicar que comencen ja les obres i, sobretot, per l’esforç que va suposar la vaga del 29 d’abril, on aconseguírem un 99% de seguiment.


Les aules de l’escola Carrasquer de Sueca han quedat completament buides. Dels 416 alumnes del centre, només van anar 8. És a dir, un 98% de l’alumnat ha secundat la tercera de les vagues programades per l’APAMA de Carrasquer, que ha durat tota la jornada. Fins i tot s’ha arribat al 99% de participació per la vesprada.

El vicepresident de l’APAMA, Abdó Garcia, es va desplaçar pel matí a l’escola per assabentar-se de possibles novetats per part de la Conselleria d’Educació, però les coses continuen igual com estaven. No obstant això, aquest considera que el 98% del seguiment de la vaga és tot un èxit (que ha superat el 95% de participació de les dues vagues anteriors de mitja hora) i agraeix l’esforç que han fet totes les famílies ja que, per motius laborals, molts no poden quedar-se amb els seus fills a casa, i el nombre dels 120 alumnes que diàriament requereixen el servei del menjador n’és un indicador molt clar.



A banda del propi alumnat de Carrasquer, els alumnes de l’Escola d’Educació per a Adults (que també assisteixen a les classes a l’edifici de l’Escola Carrasquer), han volgut donar suport a la vaga no anant hui a classe el 100% dels vora 50 alumnes de l’EPA.



La junta de l’APAMA s’ha encarregat estos dies de convéncer pares i mares de la necessitat de donar suport a la vaga per a aconseguir la licitació d’unes obres que ja porten 25 anys demanant-se. Per a això, han realitzat una pancarta de 30 metres que recobreix tota la tanca exterior de l’escola i on es pot llegir: “Obres ja! Tots i totes a la vaga! Dijous 29, vaga! Podrem entre tots!”. A més, hi han penjat una dotzena de les pancartes que confeccionaren els alumnes, al·lusives a la demora de les obres. També han fet reunions informatives per a tots els pares i mares i els han repartit fulls on s’ha exposat la problemàtica.


Tant el director de l’escola, Josep Matoses, com la Junta de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes no s’expliquen el motiu pel qual no es liciten ja les obres, ja que tota la documentació necessària ja fa temps que està en mans de la Conselleria d’Educació i, a més, M. José Vargas (directora territorial de Règim Econòmic i Personal) va donar la seua paraula de signar l’ordre de licitació abans del 14 d’abril. Des del dia que tingué lloc la reunió entre la senyora Vargas i el director de l’escola i el vicepresident de l’APAMA, estos han telefonat diverses vegades a la secretària de Vargas per a sol·licitar-hi informació, però mai no han obtingut cap resposta.


La presidenta de l’APAMA, Gemma Ruano, ha manifestat que la setmana vinent es farà una assemblea extraordinària on es debatran les pròximes actuacions reivindicatives.

I l'escola... per a quan?